Mit keressen:

Hol keressen:

Felhasználói név:

Jelszó:

Bejelentkezve maradhirdetésÖtletdoboz 8 - avagy a megújulás első lépései..

Ötletdoboz 8 - avagy a megújulás első lépései..

Vélemények: 411

Megnézve: 4509

egyikről a másikra szállva

egyikről a másikra szállva (5)

Vélemények: 10

Megnézve: 815

Absztrakt

Abszurd

Akt

Állatok

Csendélet

Csillagászati fotók

Digitális manipuláció

Divat

Egyéb

Éjszakai fotók

Életképek

Elkapott pillanatok

Épületek

Feldolgozott fotók

Glamour

Hangulat

Humor

Infravörös felvételek

Koncert-színpad

Légifotók

Makró

Növények

Pályázatok

Panoráma

Portré képek

Reklám

Riport fotók

Sport

Szociófotó

Tájkép

Tárgyfotó

Természet

teszt

Városképek

Víz alatti fotók

Werk fotók

Véletlen

Fotósok Világa - Minden ami fotózás!


| Még több

Cikkek

Copyright

Copyright

Copyright - Fotósok Világa

Copyright ©

 

Azzal, hogy belép a www.fotosokvilaga.hu weboldalra, vagy valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, elõfizetõje a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

 

A Fotosók Világa (továbbiakban FV.) fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történo másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

 

A FV. elõzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történo tárolására, letölthetové tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

 

A FV. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzoi jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a FV elozetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai muvelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

 

A jogosulatlan felhasználás bünteto- és polgári jogi következményeket von maga után. A FV. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

 

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevo

a) nem módosítja az eredeti információt,

b) a lapra utaló egyértelmu hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzoi jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A FV. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelosséget nem vállal.

 

Fotósok Világa 2008.01.29.

hirdetés

Legkevésbé értékelt képek az elmúlt hét napból
0.0331 mp  (1) Copyright ÁSZF - Adatvédelem  Elérhetőség   Médiaajánlat