Mit keressen:

Hol keressen:

Felhasználói név:

Jelszó:

Bejelentkezve marad



hirdetés



Ötletdoboz 8 - avagy a megújulás első lépései..

Ötletdoboz 8 - avagy a megújulás első lépései..

Vélemények: 411

Megnézve: 4581

Merre is...?

Merre is...? (3.66)

Vélemények: 7

Megnézve: 588

Absztrakt

Abszurd

Akt

Állatok

Csendélet

Csillagászati fotók

Digitális manipuláció

Divat

Egyéb

Éjszakai fotók

Életképek

Elkapott pillanatok

Épületek

Feldolgozott fotók

Glamour

Hangulat

Humor

Infravörös felvételek

Koncert-színpad

Légifotók

Makró

Növények

Pályázatok

Panoráma

Portré képek

Reklám

Riport fotók

Sport

Szociófotó

Tájkép

Tárgyfotó

Természet

teszt

Városképek

Víz alatti fotók

Werk fotók

Véletlen

Főoldal / Akt / No Parking


No Parking

  No Parking

Fényképezőgép:

Sony DSL-R-A200

Záridő:

1/350s

Rekesz:

F5.6

Fókusz:

50 mm

Iso:

ISO 400

Készítés helye:

Európa Magyarország Kazincbarcika

dezsi előző képei
Naplemente

Naplemente (5)

Lendületben

Lendületben (5)

Szemek

Szemek (4.7)

Tavasz

Tavasz (5)

Sínogatás

Sínogatás (-)

| Még több

Feltöltötte:

  dezsi 

Feltöltés ideje:

2009.07.15 00:32:14

Kategória:

  Akt

Átlag:

4.8 (5 szavazat)

Megtekintve:

7473

Betöltve:

9853

Feldolgozható:

Igen

No Parking

Egy vagány, alternatív lány merész beállása. Nekem az egész fotó kifejezése a lényeg.

Vélemények   Legyen a legfrissebb a végén

Szavazat

#10 Írta: Praclee 2010.02.24 18:53:41   16 2

Helló!
Igazán gyönyörű! Az igazi szépség véleményem szerint itt kezdődik! Nagyon fotogén a hölgy és igencsak megvan mindene az igazi szépséghez! A mellei a testalkata minden szép! A tetoválás nagyon tetszik főleg ahova került!
Csak így tovább!


5.0

 

#9 Írta: uaz 2010.01.02 20:07:25   125 18

Már egy párszor ide tévedtem ehhez a fotóhoz(több tucatszor), megfogott rendesen:) igyekszek nem elfogult lenni nagyon tetszik ez a fotó. igaz akt-al jelenleg csak gondolatban foglakozok.

nos a lány nagyon fotogén, nem tucat modell, a tekintet a hajjal eltakart szem s az arc beállítása tetszik, nekem a testtartással sincs gondom, mellei szépek formásak, a testhibák külön örülök hogy nincsenek retusálva, így legalább húsvér nő az aki a képen van, s nem egy műanyag nő,(mindenkinek más az ízlése) az újjpercér tényleg kár, a tetoválás s a bugyi sejtet elgondolkodtat, csatlakozom a kicsit elöttem szólóhoz, a tetoválást én is egészben látnám!:) szóval több hasonló fotót látnék még a modellről.


5.0

 

#8 Írta: tatus58 2009.11.01 18:47:21   574 105

A vagányság is és a szexi lány mivolta nagyon átjön a fotón! A tetoválás sem minden napi. A pici hibákat majd legközelebb javítsd légyszives, a bőrön a pici bevágásokra gondolok. De a fotó egészén nem ront!


5.0

 

#7 Írta: Athlon64x2 2009.07.16 21:33:32   2751 214 (dezsi kapott 1.00 pontot)

A+1 bónusz :)


Pont utalva  

#6 Írta: Athlon64x2 2009.07.16 21:32:54   2751 214

Hát már egy ideje figyelem ezt az akt fotót!
Nem vagyok a téma szakértője, így amit leírok erősen szubjektív!!
Nekem nagyon tetszik a modell (mint csaj) akinek a különös tekintete, és számomra ideális testalkata első látásra megfogott!
Megfogott, mert nem azt a tipikus "tucatnőt" 30-46 kiló között, hanem igazi húsvér nőt sejtet!
Az érdekes arca, formás mellei, erős combjai mint egy mágnes, vonzza a tekintetem :)
Na nem részletezem a számomra ideális női alkatot, mert ez nem az az oldal! :)
Tetszik mert bevállalós, és látszik rajta, hogy egyáltalán nincs zavarban.
A kissé fura tekintete utalhat a cím mondanivalójára.
Én személy szerint nem szeretem a tetoválást, és ez is lehet még csak haladó stádiumban van, de ezen a képen ennek főszerepe van, és ezért engem felettébb zavar az egyébként valóban szép bugyi.
Szerintem a tetkó kihat az "intim szféra" takart részére is, tehát számomra a látványt mint összképet töri meg a textil.
Tudom, ízlések és pofonok, de én ehelyett szívesebben látnám a hölgy- alakjából ítélve - szép ívű, és gondolom csupasz vénuszdombját, rajta a tetoválás oda eső részével!
Ebből a nézetből semmi olyan részlet nem látszana ami kimerítené egy ízléses, akár művészi akt fogalmát!
Persze ez szigorúan szerintem!!!
Pró and Kontra, nálam ez a kép nagyon nyerő, így is, úgy is :) :)
Lehet kicsit elfogult leszek most, de *5 + 1 bónusz :)
Gratulálok a képedhez :) Üdv. A64x2


5.0

 

#5 Írta: Dodó 2009.07.15 22:11:44   11000 727

Értem én... a vagányt is, az alternatívot is, amit egyébként a póz is valahogy kifejez... a kép is hatásos... de, ahogy a németek soha nem mondanák "Nicht für Ungut": No Parking és Behajtani tilos... Abban az esetben, ha most asszociálunk, akkor a "no parking" valami olyasmire utal, hogy "jöhetsz, de ne hidd, hogy rám ragadhatsz", a behajtani tilos pedig valami olyasmit, hogy "el vagy tájolva - itt mindent a szemnek és semmit a kéznek". Ebben én, mint néző, nem tudok dönteni, és az is lehet, hogy asszociációim nem mondanak senkinek semmit sem... A póz a "klasszikus" kihívó póz, szembetekintő arc, profilba forduló mell, és a csípő előretolása helyett az erotikus manipuláció a bugyi szegélyével. Eddig egy meglehetősen szokványos akt, esetleg glamour képet írtam volna le, és itt jönnek a különbségek, amit egyedivé és különlegessé teszik: természetesen a kulcs-jelzés a tetoválás, amit különleges büszkeséggel látszik viselni, némi kivagyisággal, mivel ő meg merte tenni, sőt, így meg is engedi magát örökíteni, és még ehhez illő bugyit is választott... Ezek azok az egyértelmű motívumok, amik a képben egyfajta non-konformizmust, alternatív viselkedést jeleznek. Természetesen ha a képen egy kicsit tovább töprenkedünk, akkor további - nem ennyire "kiáltó" képi megfogalmazásokat is találunk:a környezet, ami valahogy nagyon is természetesen illik hozzá, a megmutatott, de szimbolikusan mégis rejtett arc, a lágyított arbőr mellett a szokásosnál eresebbre ábrázolt kéz... Helykeresés a világban? Vagy éppen ellenkezőleg: itt vagyok és ilyen vagyok, és ha a világ keres, akkor megtalálhat? Ezekre sem tudhatjuk a választ, de a fotó nagy érdeme, hogy ennyi kérdés merül fel... Amiért egyértelműen kár: a bal oldalon szűkre szerkesztés, a hiányzó utolsó kisujj-ízület, és végül, a tetoválás elvágása... A tatu ebben az esetben nemcsak finom jelzés, hanem komoly állásfoglalás benyomását kelti, ezért megérdemelte volna még teljesebb ábrázolást. Mindezek ellenére egy kifejezetten üdítő, gondolatébresztő, nem szokványos, de a megtekintők (s sajnos, hallhatók) számából ítélve érdeklődést keltő kép... Gratulálok, és várom a többi képet róla...


 

#4 Írta: XazaX2 2009.07.15 17:35:11   3 1

Én a részleteket szeretem általában a képeknél. Én az arcra több megvilágítást adtam volna. A tábla talán egy kicsit tényleg elvonja a figyelmet, de gondolom a kép alkotórésze, tehát én nem szedném ki. Szerintem ha van egy ilyen izgalmas modelled, csinálj pár közeli részletet a tetoválás és a test kapcsolatáról.


4.0

 

#3 Írta: steverage 2009.07.15 17:18:23   517 107

A tetkó nekem is felkeltette a figyelmemet. Bár hazudnék ha azt írnám hogy az volt az oka hogy megnézzem a fotót :) Látszik a nézettségen hogy elég gyakran nézegetik...Szívesen látnék én is kicsit többet a tetkóból. Halkan jegyzem meg hogy elég fura hogy egy ennyire szép lány ilyen nagy mintát varrat magára.


 

#2 Írta: fido1983 2009.07.15 09:39:37   608 161

Az egy behajtani tilos tábla, innentől értelmetlen a cím.Engem ami felcsigázott a képen az a hölgy tetkója.Kár volt a combnál levágni és a bugyival eltakarnini.Ha már akt legyen akt.Vagy többféleképpen lehetett volna takarni, a megmutatni nem kívánt részeket.


 

#1 Írta: Janika 2009.07.15 06:13:51   8306 1292

Szia Dezsi, Tudom hogy portreknal nem jo ha tul eles, de ez egy kicsit tul lagy szamomra, legalab is innen nezve. A kis ujjat se vagtam volna le. A poz, es a tekintet jo, tehat a model jol vegezte dolgat, bar egy kicsit merev az allasa. Ez elofordul, foleg akt-nal. Az alson levo masni jol megy a tetkoval, Majdnem olyan mintha resze lenne. A piros tabla a hatterben erdekes reszlet, de en ki szedtem volna. Varom a tobbit is, mert ritkasag szamba megy az ilyen felenk.


 

hirdetés




Jelölj minket ismerosnek a FaceBook-on!


Tudtad, hogy a képhez kapcsolódó adatokra rá is kereshetsz?

Vagy használd az összetett keresést !

***Képek az alábbi fényképezőgéppel:

Sony DSL-R-A200


Legkevésbé értékelt képek az elmúlt hét napból
0.0730 mp  (1) Copyright ÁSZF - Adatvédelem  Elérhetőség   Médiaajánlat